28 Şubat 2009 Cumartesi

yeni ciciler



İpekyol - Machka - Twist üçlüsünü çok seviyorum. Benim yeni Zara ve Mangom onlar son bir iki yıldır. Özellikle Machka ve Twist çok değişik, zaten Machka'nın tasarımcısı Dice Kayek yanılmıyorsam..

Sezonda çok güzel şeyler beğenmiştim, Machka bir etek ve İpekyol bir palto. Ama sezon fiyatları kriz yüzünden gözüme iyice pahalı gelmeye başlamıştı, indirimde bakarım demiştim. Eteği çok kolay buldum ve görür görmez yapıştım! Ama mağazadaki son paltoyu o sırada başkası deniyordu ve maalesef almaya karar verdi=( Amaaaa mühteşem mağaza müdürü (daha önceki alışverişlerden bizi hatırladı hihiih) başka yerlerden aynı paltonun bilumum bedenlerini getirtti, ben de sezondaki en favori parçalarıma kavuşmuş oldum. Bu palto için biraz erken, çünkü kısa kollu ve çok kalın değil ama eteğimi şimdiden iki kere giydim bile=)


Neredeyse %70-80 olan indirimden başka parçalar da kaptım ama onlar da başka sefere artık=)

Bu arada oda fotoğraf çekmeye pek uygun değilmiş, duvarlar fuşya olunca ışığı ayarlamak çok zor oldu=(

24 Şubat 2009 Salı

Bahadır'ın süveteri


Haftasonu çoook eski arkadaşlarla çıktık demiştim ya, bunlardan biri sayın Bahadır beyefendi. Ne zaman tanıştığımızı hatırlamıyorum çünkü çok küçüktük, hatta babalarımız ve hatta babanelerimiz çocukluk arkadaşı. Pek tabi kardeşleri Emir beyefendiler de öyle. (Bu arada bu hikayeyi anlatmak hep çok hoşuma gidiyo hihihi) Kendilerinin icraatlarını şuradan takip edebilirsiniz.

Gelelim konu başlığımız süvetere. 2 Şubat'ta Bahadır'ın doğumgünüydü, kardeşimle ona bi hediye aldık, özellikle Selen'in seçimiydi (Benetton). Böyle eğlenceli süveterleri çok seviyorum, özellikle erkeklere çok yakışıyor bence.

Süveter yazması komik bi kelimeymiş bu arada, onu fark ettim...

haftasonu 21.02



cook eski arkadaslarla cook eski yerlere gittik. once Kafepi sonra da Mojo'da Circus! Bunlar da yeni icat içkilerimiz: Çilekli mojito ve muz likörü-süt ama Baileys de var.. Arkada da elma mojitonun elmaları gözükmekte... Böyle meyveli içkiler içmeyi çok seviyorum..


Üzerimdeki kürk de (gerçek kürk değil =) ) heralde 50 senelik! Babanneme dedem Amerika'dan getirmiş zamanında, şimdi ben de zevkle giyyorum. Gerçek vintage yani ;)

20 Şubat 2009 Cuma

desenli bacaklar




fetişe doğru giden bi başlık ama asıl konumuz cici bici çoraplar!
bu muhteşem şeyleri şurda gördüm, kendisini yeni takip etmeye başladım ama tarzını çok beğeniyorum.
Love colours - love tights 'dan hemen yukarıda görünen 3 adet ciciyi sipariş ettim, bakalım ne zaman gelicek hihohiho memnuniyet durumuma göre devamını da isticem, çiçeklilerde aklım kaldı.. yaşasın rengarenk çorap koleksiyonuuum!!

bu arada internetten alışveriş yapmanın en güzel yanı, unuttuğun bi zamanda paketin kapıda belirmesi, heyecanlanıyo insan hihih

17 Şubat 2009 Salı

lacoste sonbahar09






çok beğendim, iddiasız renkler ve modeller aslında bazen çok iddialı olabiliyor. kışın açık renk giymeyi de seviyorum bi yandan..

istiyorum 02


şu sıralar coraline resimli kitabını okumaya daldım, gerçekten çok güzel... aslında neil gaiman okumak için biraz yeni bi başlangıç, ama bundan sonra sandman'e geçerek arayı kapatabilirim.. film daha yeni gösterime girdi uzak yerlerde, yakında buraya gelince de mutlaka izlicem. bu arada nike, coraline için özel ayakkabılar çıkarmış ve bu cicilerin tabanı gece yeşil yeşil parlıyomuş.

14 Şubat 2009 Cumartesi

gmail offline

yaptım ben evdeki bilgisayara, bakalım nası olcak. bu arada labs de bi sürü güzel şey varmış, bikaç şey daha deniyorum.

zaten bu gmaili çok seviyorum, google'ın olan her şey gibi. bi google bi apple, başka lovemark'ım yok galiba. aa bi de ferrero.

burda gördüm.

13 Şubat 2009 Cuma

ooooooffff

ne kadar canım sıkılıyooo ooof yaaaaaaa

bitse de gitsek modundayım sürekli, ruhum tükendi bitti ooofff yeter eve gidip, pijamalarımı giyip tv karşısında sızmak, arada uyuklamak, sıkılıp öbür kanepeye geçmek istiyorum!

12 Şubat 2009 Perşembe

photo manipulation: Dmitry Maximov


Sanırım adı bu bu olayın, sevdim ben, kardeşim de yapıyo azıcık ama linkini bilmiyorum veremedim. kim olduğunu bilmiyodum bu adamın da, sağda solda bu fotoları görsem de.. şurdan öğrendim sonra..

devamı da burda

çok bi link postu oldu idare edin, zaten yazmaya başladığımdan beri trendim, önce post et, aklına gelenleri sonra aynı posta yaz, bakalım nereye kadar..

istiyorum 01


çok şey istiyorum, bari liste yapmaya başliyim... bu paltooooo gelsin ilk

kaynak: jakandjil

hasta


mesela hemen bi örnek: sevgilimi köpek gibi özledim ya=( aslında official sevgili değiliz sanırım şu anda ama özlememi değiştirmiyo bu..

kriz mriz

allahım bu ne çiledir, telefonum kesik, kredi kartları aldı başını gitti, nolur maaş aliyim artık, ben alışık değilim böle, iğrenç kokoş bi insanım, lütfen yaa

puffff

8 Şubat 2009 Pazar

R+J

cook eskiden ortaokuldayken okuldan kacip izlemistik bu filmi, biraz pop belki ama yine de cok guzeldi, o zaman daha cok etkilenmistim sanki tabi yas itibariyle ama simdi de bebek bezi reklamına bile aglayacak kadar duygusallastigim icin gene etkilendim. muziklerini de ayri seviyorum, soundtrack albümünü cok dinlediğimi hatırlıyorum, özellikle radiohead in iki tane cok güzel şarkısı vardı, biri soundtrack de yoktu ama ok computer da vardı sadece; exit music for a film miydi ne... bakalım bulabilcek miyim..

danayla bu seferki ilk ayrıldığımızda da eternal sunshine ı seyretmiştim daha çok üzüliyim diye.

mayısa kadar hayatım romantik komedi falan seyrederek geçse de hemen bitse of.

7 Şubat 2009 Cumartesi

Simon Hoegsberg


özellikle "we're all gonna die" (ışık süper) ve "copenhagen-istanbul" (yazı süper) çok güzel..

ben de etrafta da gördüm..

http://www.simonhoegsberg.com/


sen yokken

reader'ım dolup taşarken artık bi çok şeyi üst üste görmeye başladım, dana demişti ki o zaman senin de blog yazma vaktin gelmiş. ama ben çok üşengecim, şimdi bi heves açıcam, yazıcam edicem ama sonra unutucam biliyorum. neyse bakalım....

sen yokken, aslında başka türlü bi blog için düşündüğüm isimdi, bi süre burada olmayacak dana için yazıcaktım, hala burda olmadığına göre yazabilirim de aslında..

of, helvetica da yokmuş, arial ile idare edicez, evet artisim..