31 Mart 2009 Salı

istiyorum 03




The Swacket isimli bu palto çok süper değil mi? Milyon şekilde giyilebilir ya da sadece üstüne atıversen de olur. Çok beğendim... Genelde multi-way giyilebilen kıyafetler tasarlayan Harputs Own markasına ait.

30 Mart 2009 Pazartesi

Bugün ne giydim? 30.03

Baya bi aradan sonra burdayım, yaşasınn!!



Yeni rengim lacivert, annem de çok sever, yaşım ilerledikçe ona benziyorum sanırım =) Giydikten sonra fark ettim, anime karakterleri gibi olmuş bu kıyafet, çok sevdim!


Favori parçam çoraplarım ama! Daha kalatolgda görür görmez aşık olmuştum... Bu arada krizde çorap satışlar çok artmış, çünkü az bi bütçeyle kadınlar kendini mutlu edebiliyomuş. Mantıklı, ama ben ne zaman başta Calzedonia olmak üzere bi çorapçıya girsem o bütçe hiç de küçük olmuyo! Korkunç çorap takıntım var..


Bu kışın moda oje rengi laciverti de sonunda haftasonu denedim, yani bu oje 2 günlük. Ama Alix Avien ojeyi hiç tavsiye etmiyorum, daha ertesi gün ucu soyuldu. Ben genelde 2. resimdeki Sally Hansen oje kurutucuyu kullanıyorum oje üstüne, bi haftadan fazla dayanıyo. Bunu keşfettiğimden beri pahalı oje almıyorum çünkü hepsi aynı, bayatlıyo, soyuluyo...


Palto: İpekyol

Gömlek: Zara
Hırka: Mango

Etek: Twist

Çorap: Calzedonia
Babet: İnci

Eldiven: Accessorize

18 Mart 2009 Çarşamba

bi süredir

yoktum=( yeni iş, yeni düzen beni biraz meşgul ediyor. Geçen hafta sleep'e almıştım tüm hayatımı, haftasonu da Ankara'daydım, bilgisayarımı özlemişim=)

Bu aralar pek buralarda olamayacağım galiba.... ama telafi edicemmm=)

8 Mart 2009 Pazar

ban.do saç aksesuarları




Racked LA ya da Rafinery29 sayesinde keşfettiğim harika bi marka, Ban.do! Fiyatları biraz pahalı, özellikle bride bölümünde ama gerçekten çok güzeller. Ayrıca TR'ye de gönderiyorlar. Bu arada kemerler de güzelmiş...

Geçenlerde TV'de benzer aksesuarlar yapan bi Türk tasarımcıya rastladım ama adını duyamadım maalesef. Sadece tasarımlarını Gamze Saraçoğlu'nun da çok beğendiğini söylemişti, belki buradan bulabiliriz...


Bu arada benim de küçük bi saç aksesuarları koleksiyonum var, üşenmeden fotoğraflarını çekersem onları da ekleyeceğim =)

selen bugün ne giydi? 08.03




Kardeşim Selen bugün Neve Şalom Sinagog'unda bi nikaha gidiyor. Minik Seloş çiçekli, böcekli romantik kıyafetleri çok sever, bugün giydiklerini de birlikte almıştık.
Bu elbise bana çocukken yazlıkta alınan tiril tiril elbiseleri hatırlatıyor...

Elbise ve hırka: Stradivarius

Çanta: İpekyol

Ayakkabı: Faith (Bu mağaza MetroCity'deydi ama birkaç yıl önce kapandı. Ben de üni mezuniyet ayakkabılarımı buradan almıştım. İngiliz markası olmasına rağmen ayakkabıları güzeldi. İngiliz ayakkabıları bence sert ve kalitesiz oluyor çünkü).

Kolye: Accessorize

Çorap: Calzedonia

5 Mart 2009 Perşembe

karl lagerfeld çanta



Bu çantaya bayıldım! Ama 1900 USD de biraz pahalı, yine de güzel ama.

Kaynak: nitrolicious

4 Mart 2009 Çarşamba

bugün ne giydim? 04.03





iphone fotoğraflarını beğenmeyince bu sefer photobooth'la denedim ama pek fark yok galiba...


Bu elbiseyi çok seviyorum, kışın gece çıkarken t-shirtsüz de giyiyorum ama işe giderken tuhaf olurdu öyle =)


Elbise: Zara (birkaç sezon önce)

Kemer: Twist

T-shirt: Zara

3 Mart 2009 Salı

bugün ne giydim? 02.03



Aslında dün ne giydim=) Bu postları yapmak için sabırsızlanıyordum, geçenlerde aldığım çoraplarım vesile oldu.

Elbise - Şal: Park Bravo

Kemer: Twist

Çizme: İtalya

Bilezik: Mango
Saat: CK

Kolye: Swarovski
Çorap: Love Colour - Love Tights (Çorapları sayesinde keşfettiğim Nil'e teşekkürler ;) )

biraz da iş




bu hassas dişleri çok sevdim ben, yakın hissettim kendimi resmen=) diş hekimlerini tv'de konuşturmaktan daha etkileyici bence...