13 Mayıs 2009 Çarşamba

BU Tasoda 09.05




Haftasonu cok güzeldiii! Cumartesi günü nerdeyse öğlen uyanıp, hatta güne yukarıdaki bulutlarla başlayıp, evde biraz pinekledikten sonra Boğaziçi Üniversitesinde çimlere çoktan yayılmış arkadaşlarımızın yanına gittik. Uzun zamandır görüşememiştik zira Bahadır beyefendi evlenmek üzere Ankara'ya yerleşti!

Böyle kampüzlere gitmek biraz yaşlandım psikolojisine soktu beni ama sonra çimenler, müzik, açık hava derken ohoo ne önemi var!



Taşoda konserlerine asıl gitme sebebimiz ise Emir Bey'lerin konseriydi. Emir Bey'i sahnede şalıyla karizmatik bir şekilde gitar çalarken görebilirsiniz. Diğer Emir Bey ise pantolon askılarıyla yine beni benden aldı! Ah bu çocuk! Hırkasına da ayrıca bayıldım!



Ve de pek sevgili İrem Hanımlar, rengarenk kıyafetiyle cıvıl cıvıldı. Kendisiyle Love color-Love Tights kardeşliği yaşıyoruz=)


Bayadır biraraya gelemediğimiz core arkadaşlarla birlikte onların core grubuyla da kesişen küme olduk. Selva ve Buğra'yla şımarıkça moda dedikodusu yaptık!


Selva'nın sarı stiletto ve mor çorap kombinine de bayıldım! Buğra'nın da güneş gözlükleri bir numara! Ben de istiyorum!

Bunlar da Bahadır'ın Nike Dunk'ları, şişko şişko! Bu arada bu fotoğraflar da Lomo'yla çekilmiş gibi çıkmış ama tam tersine ne Lomo ne de bir efekt var, sadece yerden bitme bahçe lambası!



Ve de meşhur Bahadır beyefendi ile askerlik arkadaşı pozumuz =) Kendisiyle çocukluk arkadaşıyız aslen.


Enerji doldum bu haftasonu!

T-shirt: See by Chloe
Jean: Topshop
Şal: Mango
Ceket: Zara
Babetler: Bershka
kolye: Suk-Sem





2 yorum: