1 Mayıs 2009 Cuma

geçen gün ne giydim?


Geçen hafta bi gündü ama hangi gün hatırlamıyorum, pazartesi ya da salı bunları giydim. Çizmeler yeni ya, hemen başka bi kıyafette daha denenmesi lazımdı. Alttan fırfırları görünen jüponu geçen yıl Osaka'dan almıştım. Japon modası tamamen bu jüponlardan ve üzerine giyilen mini elbise, tunik, gömlek vs'lerden oluşuyodu. Tabii Selen'le hemen almıştık birer tane. Henüz buralarda görmedim, sanırım Lacheen dikiyor buna benzer bir şey. Neden bizde de patlamadı anlamadım çünkü bence baya güzel=)

Bu arada Japon kızları hiç mi üşümez ya! Şubat ayında lapa lapa karda burnu açık ayakkabılar, kısa şortlar, sadece diz üstü çoraplar! Tamam fetişi seviyosunuz da soğuktu ya soğuk!


Tunik: Zara

Jüpon: Osaka'da bi dükkan, adını hatırlamıyorum
Hırka: Yine annemdne, yine bi en az 20 senesi var

Şal: Bershka

Çizme: İnci

3 yorum:

  1. oha çok kıskandım!
    benim de buna benzer çizmelerim var zaradan aldığım ama daha bol bi de fiyonklu ama harika olmuş. ayrıca jüpon moda olmadı diye bahsettiğin ne bilmiyorum da ankarada böyle giyinen çok kız gördüm hayran hayran da baktımmm çok güzeeell

    YanıtlaSil
  2. hihiih biliyorum o çizmelerini çok güzel onlar yaaa=)

    jüpon işte aslında elbiselerin içine giyyosun ama alttan görünmemesi gerek, japonlar bunu fırfırlı yapıp gösterelim demişler iyi etmişler=)

    ankara modasını sizden bekliyoruz şekerim ;)

    YanıtlaSil
  3. Jupon super birseymis. Bende istiyorum ve sanirim diktiricem. Bu kadar kullanıslı olabilen ne var ki?

    YanıtlaSil